TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Aquest Lloc Web, www.energia3d.es, és propietat de Produccions Audiovisuals Antàrtida, SL, amb domicili a Vila-Sana ( Lleida) Plaça Major, 12b baixos; seu comercial a Barcelona, carrer Balmes, 205, quart 1a, i NIF B25540832.

L'Usuari, en el cas de ser persona física, queda informat que les dades personals que es facilitin, i a les quals Produccions Audiovisuals Antàrtida, SL tingui accés com a conseqüència de la gestió de la Intranet, la prestació de serveis o d'altres productes oferts, s'incorporaran al fitxer "Usuaris del Web", titularitat d'Produccions Audiovisuals Antàrtida, SL, i degudament inscrit en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

L'Usuari autoritza a Produccions Audiovisuals Antàrtida, SL per a l'ús de les seves dades en la gestió, l'oferta i contractació amb ell de productes i serveis, així com per al desenvolupament d'accions administratives i/o comercials, siguin de caràcter general o adaptades a les característiques personals de l'Usuari.

L'Usuari autoritza que aquestes accions administratives i/o comercials puguin ser realitzades, ja sigui per Produccions Audiovisuals Antàrtida, SL, o per societats del seu Grup, i que les mateixes puguin ser enviades per correu electrònic o mitjà de comunicació equivalent. En compliment del disposat en la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les Empreses del Grup, a les quals es podrà realitzar la cessió de dades personals, són les publicades en aquest enllaç.

L'Usuari podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com revocar les autoritzacions que hagués donat per a l'ús o cessió de les seves dades personals, en els termes previstos en la Llei, mitjançant carta acompanyada de còpia del Document d'Identitat, i enviada a Produccions Audiovisuals Antàrtida, SL, carrer Balmes, 205, 4t 1a, 08006 Barcelona.

Data d'actualització: 9 d’octubre de 2018

Avís legal - Política de privacitat - Tractament de dades